Privacy Policy

Deze “Privacy Policy” regelt de verwerking van uw persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6.

Lees deze Privacy Policy aandachtig door, want het bevat essentiële informatie over hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt. Door het aanvinken van het daartoe voorziene hokje [bij formulieren op onze website www.gastroenterologie-oosterbosch.be], verklaart u kennis te hebben genomen van deze Privacy Policy en gaat u er eveneens uitdrukkelijk mee akkoord, alsook met de verwerking zelf.

Artikel 1 – Algemeen

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 leeft de ‘Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens’ na, zoals gewijzigd door de Wet van 11 december 1998 alsook de ‘Wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie’.

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 hecht waarde aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u de meest geavanceerde en veilige online ervaring geeft. Deze verklaring Privacy Policy is van toepassing op de Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 website en betreft het verzamelen van gegevens en gebruik. Door het gebruik van de Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 website maakt u kenbaar dat u akkoord gaat met de behandeling van gegevens zoals deze in deze Policy wordt beschreven.

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6. Een verklaring werd afgelegd bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer wat betreft de verwerking van uw persoonsgegevens.

Artikel 2 – Persoonsgegevens

2.1. Persoonsgegevens die u ons meedeelt zijn : de naam en voornaam, e-mail en medische gegevens. Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 verzamelt tevens anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor u, zoals uw postcode, leeftijd, geslacht, voorkeuren, interesses en favorieten.

2.2. Er is ook informatie over uw computer hardware en software die automatisch wordt verzameld door Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6. Deze informatie kan bevatten: uw IP adres, browser type, domeinnamen, toegangstijd en website adressen. Deze informatie wordt gebruikt door Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 om de service optimaal te kunnen uitvoeren, om de kwaliteit van de service te behouden en om te voorzien in algemene statistieken betreffende het gebruik van de Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 website.

2.4. De website maakt ook gebruik van cookies die een aantal persoonsgegevens verzamelen. Voor de bepalingen omtrent het gebruik van cookies, zie onze Cookie Policy.

Artikel 3 – Doeleinden van de verwerking

3.1. Algemene doeleinden:

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 verzamelt en gebruikt uw persoonsgegevens om de Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 website te beheren en om de door u gevraagde services te leveren.

3.2. Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 houdt bij welke pagina’s onze klanten bezoeken in de Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 website, om te bepalen welke Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 services het meest populair zijn. Deze data worden gebruikt voor afgestemde tevredenheid en om te adverteren binnen Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 naar klanten wier gedrag aangeeft dat ze geïnteresseerd zijn in een specifiek gebied.

3.3. Direct marketing:

De persoonsgegevens zullen niet worden gebruikt voor direct marketing, tenzij u hiervoor een bijkomende uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven (“opt-in”). Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, zonder motivering en gratis door verzending van een e-mail aan info@kasteeldreef6.be.

3.4. Doorgifte aan derden:

De persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden, tenzij u hiervoor een bijkomende uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven (“opt-in”). Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, zonder motivering en gratis door verzending van een e-mail aan info@kasteeldreef6.be.

3.5. Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 verkoopt, noch verhuurt noch least klantenlijsten aan derden.

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 kan, van tijd tot tijd, contact met u opnemen in de naam van externe bedrijfspartners in verband met een zeker aanbod dat voor u interessant kan zijn. In die gevallen zullen uw persoonsgegevens (e-mail, naam, adres, telefoonnummer) niet worden doorgegeven aan derden. Daarbij mag Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 gegevens delen met vertrouwde partners om ons te helpen statistieke analyses uit te voeren, om u e-mail of post te sturen, om te voorzien in klantenondersteuning, of om leveringen te regelen. Het is verboden voor derden om uw persoonsgegevens te gebruiken, behalve om deze services te verstrekken aan Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6, en ze zijn verplicht tot geheimhouding van uw informatie.

Artikel 4 – Duur van de verwerking

De persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de contractuele relatie tussen Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 en u.

Artikel 5 – Uw rechten

5.1. Recht van toegang en inzage:

U heeft het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van uw persoonsgegevens, alsook van het gebruik dat wij van uw persoonsgegevens maken.

5.2. Recht van verbetering en verwijdering:

U bent vrij om uw persoonsgegevens al dan niet mee te delen aan Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6. Daarnaast heeft u steeds het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. U erkent dat bij weigering van mededeling of verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens, bepaalde diensten en producten niet leverbaar zijn.

5.3. Recht van verzet:

U beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen. U kunt zich echter niet verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de contractuele verplichtingen. Daarnaast heeft u steeds het recht om u te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing.

5.4. Uitoefening van uw rechten:

U kunt uw rechten uitoefenen door ons daartoe te contacteren, hetzij per e-mail naarinfo@kasteeldreef6.be, per post naar Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6, mits bijvoeging van een kopie van uw identiteitskaart.

Artikel 6 – Veiligheid en vertrouwelijkheid

6.1. Wij hebben veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die aangepast zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet-toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van persoonsgegevens verzameld te vermijden alsook elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens. Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring.

6.2. Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 stelt de persoonsgegevens die u aanlevert aan computer servers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring. Wanneer persoonlijke informatie (zoals een creditcard nummer) wordt overgedragen naar andere Websites, wordt het altijd beschermd door Secure Socket Layer (SSL) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden.

6.3. In geen geval kan Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6 aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte, schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

6.4. U dient te allen tijde de veiligheidsvoorschriften na te leven, onder andere door elke niet toegestane toegang tot Uw login en code te voorkomen. U bent dus als enige verantwoordelijk voor het gebruik dat wordt gemaakt vanaf de Website van Uw computer, IP-adres en van Uw identificatiegegevens, alsook voor de vertrouwelijkheid ervan.

Artikel 7 – Toegang door derden

7.1. Teneinde uw persoonsgegevens te kunnen verwerken, verlenen wij toegang tot uw persoonsgegevens via info@kasteeldreef6.be of onze contactpagina op www.gastroenterologie-oosterbosch.be.

Nieuws

Wetenschappelijke avond voor de huisartsen: update prikkelbare darmsyndroom

21 november 2020

Tussen de twee lockdowns in kon voor het eerst dit jaar weer een wetenschappelijke avond georganiseerd worden. De avond was -ondanks de nodige afstandsregels- een succes waarbij de huisartsen een inkijk kregen in wat er zoal speelt in de wereld van de gastro-enteroloog. De avond werd afgesloten met een vragen-uurtje en de hoop om weer […]

> Meer lezen

Corona

10 april 2020

Ondanks de vereiste afstandsregels is het perfect mogelijk bij mij veilig een onderzoek te ondergaan. Wij vragen u een mondkapje op te zetten. Er is eveneens voldoende alcoholgel. Ik draag zelf beschermende kleding. Wij vragen u alleen naar binnen willen te komen.

> Meer lezen

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.