Consultaties

Consultaties gebeuren steeds op afspraak via de secretaresse. Valérie is op elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 8u en 12u op +32(0)460 92.12.28. U kan ook steeds een bericht inspreken en zij belt u dan zo spoedig mogelijk terug. Zij staat u ook te woord voor bijkomende vragen en uitslagen.

Luc Oosterbosch Secretaresse Valerie

Maak een afspraak via telefoon op +32(0)460 92.12.28.

Wat u niet mag vergeten mee te brengen.

Resultaten

Uitslagen van onderzoeken worden de dag zelf naar uw huisarts verstuurd. Afhankelijk van het laboratorium kunnen er nog bijkomende resultaten volgen; ook deze worden steeds naar uw huisarts verstuurd. U mag ook altijd zelf bellen voor resultaten. Valérie, de secretaresse is elke weekdag bereikbaar op tussen 8u en 12u.

Personen met verminderde mobiliteit

Alle consultaties en onderzoeken gebeuren op de eerste verdieping. Er zijn voldoende armsteunen maar er is geen lift. Ook het toilet bevindt zich op de eerste verdieping.

Dringende medische hulp

U kan hiervoor terecht bij uw huisarts of de huisarts van wacht of de dienst spoedgevallen van AZ Klina +32(0)3 650.50.50 of AZ Jan Palfijn +32(0)3/640.21.11.

Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Globaal Medisch Dossier

Mits uw toestemming kan ik alle resultaten van de onderzoeken die ik bij u verricht elektronisch delen met uw huisarts. Op die manier komen uw gegevens veilig in uw globaal medisch dossier. Andersom kan ook ik uw globaal medisch dossier raadplegen via ‘uw beknopt medisch dossier’ in Sumehr als u daartoe toestemming heeft gegeven aan uw huisarts.

Tarieven

Ik werk in mijn praktijk aan niet-geconventioneerd tarief. Dit betekent dat uw eigen bijdrage een stukje hoger kan liggen dan voorzien door de mutualiteit. Maar ik doe dit steeds gematigd. Valérie +32(0)460 92.12.28, de secretaresse staat u graag bij voor uw vragen.

Betaling

Betalen kan u cash, via overschrijving of via de app van bancontact.

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6

Dr. Luc Oosterbosch te Kapellen, Antwerpen

Kasteeldreef 6
2950 Kapellen (Antwerpen)

+32 (0)460 96 12 28

Maak een afspraak

Nieuws

Wetenschappelijke avond voor de huisartsen: update prikkelbare darmsyndroom

21 november 2020

Tussen de twee lockdowns in kon voor het eerst dit jaar weer een wetenschappelijke avond georganiseerd worden. De avond was -ondanks de nodige afstandsregels- een succes waarbij de huisartsen een inkijk kregen in wat er zoal speelt in de wereld van de gastro-enteroloog. De avond werd afgesloten met een vragen-uurtje en de hoop om weer […]

> Meer lezen

Corona

10 april 2020

Ondanks de vereiste afstandsregels is het perfect mogelijk bij mij veilig een onderzoek te ondergaan. Wij vragen u een mondkapje op te zetten. Er is eveneens voldoende alcoholgel. Ik draag zelf beschermende kleding. Wij vragen u alleen naar binnen willen te komen.

> Meer lezen

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.