Over de praktijk

De praktijk

Welkom bij Gastro-enterologie praktijk Kasteeldreef 6 in Kapellen, Antwerpen. Ik ben een ervaren gastro-enteroloog die graag naar uw maag-, darm- en leverproblemen luistert. Dit doe ik in mijn eigen praktijk ver van het drukke ziekenhuis in een persoonlijke, aangename en ongedwongen sfeer.

Ik ben makkelijk bereikbaar voor iedereen elk met zijn eigen ‘internistisch’ probleem. Daartoe werk ik nauw samen met uw huisarts en zo nodig met het ziekenhuis.

Regelmatig school ik mij bij om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit maakt dat u de juiste zorg krijgt op het juiste moment op de juiste plaats.

Maak een afspraak

Desinfectie

Alle materiaal dat gebruikt wordt in mijn praktijk doorstaat de strengste desinfectienormen. Endoscopen ondergaan een complex proces in een gesloten lus met zorgvuldige rapportage. De resultaten hiervan worden steeds aan het onderzoeksverslag toegevoegd.

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6

Dr. Luc Oosterbosch te Kapellen, Antwerpen

Kasteeldreef 6
2950 Kapellen (Antwerpen)

+32 (0)460 96 12 28

Maak een afspraak

Nieuws

Wetenschappelijke avond voor de huisartsen: update prikkelbare darmsyndroom

21 november 2020

Tussen de twee lockdowns in kon voor het eerst dit jaar weer een wetenschappelijke avond georganiseerd worden. De avond was -ondanks de nodige afstandsregels- een succes waarbij de huisartsen een inkijk kregen in wat er zoal speelt in de wereld van de gastro-enteroloog. De avond werd afgesloten met een vragen-uurtje en de hoop om weer […]

> Meer lezen

Corona

10 april 2020

Ondanks de vereiste afstandsregels is het perfect mogelijk bij mij veilig een onderzoek te ondergaan. Wij vragen u een mondkapje op te zetten. Er is eveneens voldoende alcoholgel. Ik draag zelf beschermende kleding. Wij vragen u alleen naar binnen willen te komen.

> Meer lezen

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.