Contact

Consultaties en onderzoeken gebeuren steeds op afspraak via de assistente.

Luc Oosterbosch Secretaresse Valerie

Maak een afspraak via telefoon op +32(0)460 96.12.28. We ontvangen u graag in onze praktijk te Kapellen, Antwerpen.

Valérie is op elke weekdag bereikbaar tussen 8u en 12u. U kan ook steeds een bericht inspreken en zij belt u dan zo spoedig mogelijk terug. Zij staat u ook te woord voor bijkomende vragen en uitslagen.

Adres van de praktijk

Kasteeldreef 6, 2950 Kapellen (Antwerpen)

De praktijk bevindt zich dicht bij de dorpskern van Kapellen (ten noorden van Antwerpen) en is eenvoudig bereikbaar ook met het openbaar vervoer. Voor patiënten met de auto is een ruime parking voorzien op eigen terrein. Soms is het nuttig om begeleid te komen, met name na onderzoeken onder sedatie. Vraag de assistente om meer informatie.

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6

Dr. Luc Oosterbosch te Kapellen, Antwerpen

Kasteeldreef 6
2950 Kapellen (Antwerpen)

+32 (0)460 96 12 28

Maak een afspraak

Nieuws

Wetenschappelijke avond voor de huisartsen: update prikkelbare darmsyndroom

21 november 2020

Tussen de twee lockdowns in kon voor het eerst dit jaar weer een wetenschappelijke avond georganiseerd worden. De avond was -ondanks de nodige afstandsregels- een succes waarbij de huisartsen een inkijk kregen in wat er zoal speelt in de wereld van de gastro-enteroloog. De avond werd afgesloten met een vragen-uurtje en de hoop om weer […]

> Meer lezen

Corona

10 april 2020

Ondanks de vereiste afstandsregels is het perfect mogelijk bij mij veilig een onderzoek te ondergaan. Wij vragen u een mondkapje op te zetten. Er is eveneens voldoende alcoholgel. Ik draag zelf beschermende kleding. Wij vragen u alleen naar binnen willen te komen.

> Meer lezen

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.