Voorbereiding voor gastroscopie

Voor een gastroscopie dient u vooraf 6 uur nuchter te zijn. U mag wel heldere vloeistoffen drinken tot 2uur voor het onderzoek maar geen melkproducten.

Als u bloedverdunners gebruikt vermeldt u dit reeds bij het nemen van de afspraak.

Daarnaast brengt u ook altijd mee: uw eID kaart, drie kleefbriefjes van de mutualiteit, uw medicatielijst, eventuele andere documenten. Een overzicht van wat u altijd meebrengt.

Terugreis. Het onderzoek kan zo nodig met een slaapmiddel gebeuren. In dat geval mag U daardoor niet aan het verkeer deelnemen. U kan u dus best laten brengen en na afloop van het onderzoek weer laten ophalen. Uw verblijf in de praktijk met het onderzoek nemen minder dan een uur in beslag.

Voor vragen kan u altijd bellen naar de assistente.

Maak een afspraak

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6

Dr. Luc Oosterbosch te Kapellen, Antwerpen

Kasteeldreef 6
2950 Kapellen (Antwerpen)

+32 (0)460 96 12 28

Maak een afspraak

Nieuws

Wetenschappelijke avond voor de huisartsen: update prikkelbare darmsyndroom

21 november 2020

Tussen de twee lockdowns in kon voor het eerst dit jaar weer een wetenschappelijke avond georganiseerd worden. De avond was -ondanks de nodige afstandsregels- een succes waarbij de huisartsen een inkijk kregen in wat er zoal speelt in de wereld van de gastro-enteroloog. De avond werd afgesloten met een vragen-uurtje en de hoop om weer […]

> Meer lezen

Corona

10 april 2020

Ondanks de vereiste afstandsregels is het perfect mogelijk bij mij veilig een onderzoek te ondergaan. Wij vragen u een mondkapje op te zetten. Er is eveneens voldoende alcoholgel. Ik draag zelf beschermende kleding. Wij vragen u alleen naar binnen willen te komen.

> Meer lezen

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.