Consultatie

Gastro-enterologie richt zich op aandoeningen van maag en darm. Leveraandoeningen behoren ook tot de specialiteit van de gastro-enteroloog. Galblaas en alvleesklier (pancreas) zitten daar ook bij. Alles begint met een goed gesprek en een lichamelijk onderzoek. U heeft soms bloed laten prikken en er worden verstoringen vastgesteld van de normale laboratoriumwaardes. Uw huisarts kan u dan makkelijk verwijzen naar de gastro-enteroloog. Soms is het daarbij nodig bijkomende radiologische onderzoeken uit te laten voeren. Ook dit wordt besproken tijdens de consultatie.

Soms zijn er bijkomende onderzoeken nodig zoals een endoscopie van de maag (gastroscopie). Dit kan meteen tijdens de consultatie uitgevoerd worden. Ook hemorroïden kunnen direct behandeld worden tijdens de consultatie.

Onderzoek van de dikke darm (coloscopie) vereist een specifieke voorbereiding. Daarom wens ik U voorafgaand steeds eerst op consultatie te zien.

Maak een afspraak

Gastro-enterologie Praktijk Kasteeldreef 6

Dr. Luc Oosterbosch te Kapellen, Antwerpen

Kasteeldreef 6
2950 Kapellen (Antwerpen)

+32 (0)460 96 12 28

Maak een afspraak

Nieuws

Wetenschappelijke avond voor de huisartsen: update prikkelbare darmsyndroom

21 november 2020

Tussen de twee lockdowns in kon voor het eerst dit jaar weer een wetenschappelijke avond georganiseerd worden. De avond was -ondanks de nodige afstandsregels- een succes waarbij de huisartsen een inkijk kregen in wat er zoal speelt in de wereld van de gastro-enteroloog. De avond werd afgesloten met een vragen-uurtje en de hoop om weer […]

> Meer lezen

Corona

10 april 2020

Ondanks de vereiste afstandsregels is het perfect mogelijk bij mij veilig een onderzoek te ondergaan. Wij vragen u een mondkapje op te zetten. Er is eveneens voldoende alcoholgel. Ik draag zelf beschermende kleding. Wij vragen u alleen naar binnen willen te komen.

> Meer lezen

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.